Mihaela Buzărnescu, eliminată în turul II de la turneul olimpic de la Tokyo

Mihaela Buzărnescu, locul 169 WTA, singura jucătoare română de pe tabloul principal de simplu, a fost eliminată în turul al doilea al turneului olimpic de tenis de la Tokyo.

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-1, 6-2, de sportiva cehă Marketa Vondrousova, locul 42 WTA. Cu numeroase greşeli neforţate, românca a fost o pradă uşoară pentru finalista ediţiei 2019 a turneului de la Roland Garros, care s-a impus după un meci de 67 de minute. În optimile de finală ale truneului olimpic, sportiva cehă va da piept cu Naomi Osaka (Japonia), locul 2 WTA, care a întrecut-o, cu scorul de 6-3, 6-2, pe Viktorija Golubovic (Elveţia), locul 49 WTA.

România nu mai este reprezentată la tenis, la Tokyo, decât de perechea Raluca Olaru / Monica Niculescu, care va evolua, tot luni, în optimile de finală, cu echipa australiană Samantha Stosur / Ellen Perez.

Înotătorii români David Popovici şi Robert Glinţă s-au calificat, duminică, în semifinalele probelor de 200 m liber, respectiv 100 m spate, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.