Nicușor Dan: „Avem acum obligația, ca societate, să facem din Roșia Montană o atracție pentru vizitatorii din întreaga lume!”

0
Primarul general, Nicușor Dan, a avut o reacție fermă după înscrierea Roșiei Montana în lista Patrimoniului Mondial UNESCO.
„Roșia Montană a fost înscrisă azi în lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Este cauza și victoria unei generații. Respect pentru toți cei care au dus o luptă de 20 de ani, care la început părea pierdută. Eugen David, Ștefania Simion, Mihai Goțiu, Stephanie Roth, Marius Harosa, Dumitru Dobrev (îi menționez aici doar pe cei de pe partea administrativ – juridică cu care am fost în contact), asociațiile Alburnus Maior, Centrul Independent pentru Dezvoltarea Resurselor de Mediu, Declic și mulți alții.
Avem acum obligația, ca societate, să facem din Roșia Montană o atracție pentru vizitatorii din întreaga lume. Locațiile din Patrimoniul UNESCO, bine guvernate, sunt generatoare de profit”, a precizat, pe pagina de Facebook, primarul general, Nicușor Dan.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.