Liderii AUR, revoltați: Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, trebuie să demisioneze sau să fie demis!

Alianța pentru Unirea Românilor cere demisia lui Cătălin Drulă din funcția de ministru al Transporturilor, după ciocnirea dintre două trenuri pe ruta București-Constanța, în urma căreia mai mulţi copii au stat 10 ore în câmp, fără apă şi mâncare.

Copreşedintele AUR Claudiu Târziu afirmă că, în orice ţară din lumea civilizată, ministrul Transporturilor ar fi trebuit deja să-şi fi dat demisia sau să fie demis.

„Am aflat cu revoltă ce s-a întâmplat cu trenul plin de copii care au stat 10 ore în câmp din cauza modului absolut dezastruos în care funcționează Ministerul Transporturilor, în general, și CFR Călători, în special. Este o dramă și o traumă care va rămâne atât pentru copiii care au fost nevoiți să îndure căldura sufocantă, fără apă și hrană, cât și pentru părinții care îi așteptau și care știau prin ce trec copiii lor. În orice țară din lumea civilizată, factorul suprem de decizie din cadrul Ministerului Transporturilor ar fi trebuit deja să-și fi dat demisia sau să fie demis. S-a întâmplat în numeroase alte cazuri când, pentru evenimente cu un impact mult mai mic, miniștrii și-au asumat și au plecat acasă.”, a declarat Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, potrivit Observatornews.

„Infrastructura noastră feroviară este un adevărat punct nevralgic. Mult prea des, atât vara, cât și în sezonul de iarnă, în condiții de intemperii sau de vreme extremă, românii circulă în adevărate trenuri ale groazei. Aceasta este o teribilă realitate, o cruntă situație de fapt, de care ne lovim din ce în ce mai des. Nenumăratele ore pe care românii le-au pierdut pe căile ferate par să nu conteze nici pentru actuala administrație a Ministerului Transporturilor. Lipsa unei viziuni de reformă autentică va conduce la singurul obiectiv asumat de ministrul USR: privatizarea CFR Marfă și CFR Călători.”, a declarat şi George Simion, fondatorul AUR.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.