Ludovic Orban pune „punctul pe i”: “La baza PNL stau membrii cu coloană vertebrală, care au dus toate bătăliile importante și care au participat la toate victoriile!”

0

Liderul PNL, Ludovic Orban, continuă, pas cu pas, campania pentru Congresul PNL din 25 septembrie. O luptă între PNL și fostul PDL, o luptă între liberalii veritabili și cei care l-au susținut necondiționat pe Traian Băsescu. Care a fost reacția lui Emil Boc, Lucian Bode, Vasile Blaga, Gheorghe Falcă, Raluca Turcan și a altor „reformatori” din PNL când se tăiau salarii iar oamenii erau aruncați în șomaj de regimul Băsescu?

Toată implicarea de la nivel prezidențial în favoarea uneia dintre tabere, toate resursele publice folosite în interesul campaniei din partid, nu vor putea, însă, schimba realitatea. Și anume că membrii, baza partidului, sunt cei care vor decide viitorul președinte al PNL.

„Mircea Ionescu Quintus a salvat Partidul Național Liberal și a fost unificatorul tuturor fracțiunilor liberale. PNL are capacitatea de a lua decizii, pentru că la baza lui stau membrii cu coloană vertebrală, care au dus toate bătăliile importante și care au participat la toate victoriile. Ei sunt cei care decid viitorul Partidului Național Liberal!”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul PNL, Ludovic Orban.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.