Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îl ironizează pe premierul Cîțu pe tema creșterii economice din 2021

0

Premierul Florin Cîţu a postat vineri o întrebare cu răspuns multiplu pe pagina sa de Facebook, referitoare la procentul creşterii economice a României pe al doilea semestru al anului.

Cîţu a devenit imediat ţinta ironiilor internauţilor, care i-au adresat la rândul lor mai multe întrebări, dar i-au adus aminte şi că preţul energiei este la un maxim istoric, leul a atins minimul istoric în raport cu euro, iar preţul carburantului este de asemenea foarte ridicat.

În plus, sondajul premierului pare o întrebare capcană, deoarece el întreabă cât cred românii că va fi creşterea economică anuală în T2: 6%,12% sau 18%, deşi în urmă cu două săptămâni tot el spunea că anticipează o creştere economică de aproximativ 10%.

Replica PSD nu s-a lăsat mult aşteptată şi a venit chiar de la liderul social-democrat Marcel Ciolacu, care a postat o imagine identică cu cea publicată de Cîţu, dar cu altă întrebare şi variante de răspuns. Nu este pentru prima dată în ultimul timp când premierul Cîţu este ţinta ironiilor în comentariile la postările sale despre bunăstarea românilor.

„Asta nu o să vă întrebe niciodată Cîțu. Cu cât credeți că a scăzut nivelul de trai al românilor în guvernarea Cîțu?

A. -6%
B. -12%
C. -18%
D. Big time”, a scris Ciolacu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.