Ludovic Orban, revoltat: „Condamn public încălcările grosolane ale democrației interne săvârșite la PNL Timișoara de Alin Nica, Dănuț Groza, Alina Gorghiu și Bogdan Ghelbere”

0

Ludovic Orban a reacţionat după scandalul de la alegerile pentru şefia PNL Timişoara, unde cele două tabere şi-au aruncat jigniri şi s-au îmbrâncit, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine. Liderul PNL ia în calcul anularea alegerilor din această filială.

Într-o postare pe Facebook, Orban condamnă „încălcările grosolane ale democrației interne” și îi atacă pe Alin Nica, Dănuț Groza, Alina Gorghiu și Bogdan Ghelbere.

Condamn public încălcările grosolane ale democrației interne săvârșite la PNL Timișoara de Alin Nica, Dănuț Groza, Alina Gorghiu și Bogdan Ghelbere.

Le-am transmis înainte de conferința pentru alegerea conducerii organizației o adresă prin care le-am solicitat să respecte întocmai prevederile Statutului Partidului Național Liberal. Totodată, le-am comunicat situația oficială a membrilor PNL la 31 decembrie 2020 și i-am avertizat că orice îngrădire a dreptului de vot a membrilor partidului poate conduce la sancțiuni îndreptate împotriva celor care au împiedicat membrii în drept ai PNL să-și exprime opțiunea, precum și la anularea alegerilor grav viciate prin aceste demersuri”, a transmis Orban, sâmbătă.

Ludovic Orban ia în calcul, totodată, anularea alegerilor de la Timişoara și sancţionarea celor vinovați.

În calitate de președinte al Partidului Național Liberal, având obligația statutară de a veghea la respectarea Statutului partidului și de a garanta aplicarea acestuia, îmi rezerv dreptul de a acționa în conformitate cu prevederile statutare pentru sancționarea celor vinovați, precum și pentru anularea alegerilor de la Timișoara, desfășurate cu încălcarea normelor impuse de Statutul PNL și de deciziile organismelor de conducere ale PNL”, a mai spus președintele PNL.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.