Nicușor Dan pune „punctul pe i” în privința „invaziei de șobolani”: Șase tratamente de dezinsecție și deratizare, deja făcute în Capitală!

0

Primarul general, Nicușor Dan, a declarat că autoritățile nu știu câți șobolani sunt în București, pentru că nu au evidența proprietăților municipalității, dar că, în opinia sa, numărul lor nu a crescut semnificativ față de anul trecut.

Nicușor Dan a precizat că au fost făcute al cincilea tratament de dezinsecție din 14 și primul tratament de deratizare din trei.

„Am avut și o conjunctură nefericită cu gunoaie pe stradă”, a adăugat Nicușor Dan.

„Pe rozătoare, mai mult decât ceea ce vedem noi toți în viața curentă, nu există o evidență. În opinia mea, nu există o creștere a numărului de rozătoare semnificativă față de anii precedenți. Noi nu știm în momentul de față care sunt toate subsolurile, pentru că nu avem evidența proprietăților municipalității. Operatorii de deratizare se duc unde știu ei că trebuie să meargă, dar până nu vom avea evidența tuturor proprietăților municipalității, nu vom putea eradica”, a afirmat primarul Nicușor Dan.

Nicușor Dan a mai spus că e un caz izolat cel al bărbatului mușcat de un șobolan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.