Eurodeputatul PPU (social-liberal), Maria Grapini, avertizează: „România este o țară neguvernată. Indiferența si ineficiența guvernului se dovedesc în fiecare zi!”

Share:

Scandalul uriaș generat de lipsa de profesionalism al managementului CFR Călători care a lăsat abandonat, ore în șir, pe câmp, în plină caniculă, un tren plin cu copii care veneau din tabără, a generat reacția vehementă a europarlamentarului PPU (social-liberal), Maria Grapini.

„Indiferența si ineficiența guvernului se dovedesc în fiecare zi! Anul european al căilor ferate arată o Românie care nu are nimic din ce era odată rețeaua de căi ferate! Transportul mărfurilor și al pasagerilor este un risc zilnic iar guvernul își apără incompetenții!

Încetați cu abuzurile! Viața românilor nu este monedă de schimb pentru îmbogățirea voastră! Cei care v-au susținut și v-au votat au început să înțeleagă cine sunteți cu adevărat!”, a punctat Maria Grapini, care a adăugat că, din păcate, realitatea a arătat, cu vârf și îndesat, că din 2019 România este o țară neguvernată.

„Putem constata că deciziile eronate sau întârziate luate de când a început pandemia au dus, de mai bine de un an și jumătate – deși economia a fost închisă, unele sectoare total, altele parțial, iar oamenii au fost închiși în casă – la o situație dezastruoasă, inclusiv în spitale, afectate de incendii peste incendii. Recent, am văzut un alt incendiu la Constanța și, în consecință, a trebuit să ducem arșii, din nou, în străinătate. Pentru că, iată, au trecut șase ani de când a fost, în 2015, tragicul accident de la Colectiv, și nu s-a reușit să se facă o secție pentru mari arși. Mai mult, în șase ani, lucrurile s-au deteriorat  mult iar cei care lucrează în mediul de afaceri sunt afectați de această situație!”, a mai spus eurodeputatul Grapini.

„Întrebarea firească pe care o pun ca europarlamentar, dar și ca cetățean, este cât mai poate să ignore Executivul și actuala Coaliție actul guvernării și adoptarea unor măsuri necesare!’, a conchis europarlamentarul PPU (social-liberal).

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.