Elisabeta Lipă pune tunurile pe Cătălin Drulă la revenirea de la Olimpiadă: „Îi mulțumesc domnului ministru că nu ne-a răspuns la telefon”

0

Cătălin Drulă a fost aspru criticat de Elisabeta Lipă la sosirea în ţară a lotului olimpic de canotaj. Preşedintele Federaţiei Române de Canotaj îl acuză pe ministrul Transporturilor că nu i-a răspuns nici la telefon, nici la mesaje, atunci când a încercat să îi ceară sprijin pentru antrenamentele canotorilor.

Președintele Federației Române de Canotaj susţine că lotul olimpic de canotaj a fost nevoit să se pregătească timp de patru luni şi jumătate în Italia, din cauza faptului că sportivilor nu le este asigurat un culoar dedicat pe lacuri sau pe Dunăre unde să nu fie deranjați de alte ambarcațiuni folosite în scop recreativ. Mai mult, Lipă îl acuză pe ministrul Transporturilor că nu i-a răspuns nici măcar la telefon în momentul în care a încercat să-i ceară ajutorul.

La întoarcerea în ţară a lotului olimpic de canotaj, preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă i-a mulţumit pentru ajutor ministrului de Interne şi l-a critic dur pe Cătălin Drulă, care nici măcar nu i-a răspuns la telefon.

„Aș vrea să-i mulțumesc și gazdei noastre de la Piediluco, care între timp a devenit a doua sau a treia noastră casă, având în vedere că acasă la noi stăm foarte puțin. Anul acesta patru luni și jumătate aproape au stat în pregătire la Piediluco și merită aplauzele noastre pentru că și-au dat silința. A fost un cantonament foarte bun și reușit și merită aprecierea noastră. Aș vrea să mulțumesc Ministerului de Interne, domnului Bode, pentru că prin Poliția transport naval, a reușit, înainte de plecarea la Jocurile Olimpice, să ne asigure liniștea pe lac (…) Noi am avut multe antrenamente ratate. În aceeași măsură, îi mulțumesc și domnului ministru Drulă că nu ne-a răspuns nici la mesaj, nici la telefon, asta nu înseamnă că a scăpat, pentru că legislația e clar că e învechită și trebuie modificată”, a declarat Lipă la întoarcerea în ţară a lotului olimpic de canotaj, potrivit Digi24.

Preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă,i-a mulţumit şi ministrului Tineretului și Sportului , care, din păcate, nu a putut fi prezent la Aeroportul Otopeni pentru a-i întâmpina pe sportivii care au adus României o medalie de aur şi trei de argint la Olimpiada de la Tokyo.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.