Alina Gorghiu îl pune la punct pe Virgil Guran: „Genul acesta de mesaje ne duc în zona Dragnea, agenturile străine, ucigași plătiți”

0

Senatoarea liberală Alina Gorghiu consideră că declaraţiile făcute de colegul său Virgil Guran, liderul PNL Dâmboviţa, privind o posibilă implicare a serviciilor de informaţii în alegerile interne aduc prejudicii de imagine partidului. Fostă şefă a PNL, Gorghiu este de părere că astfel de acuzaţii nu sunt argumentate şi „sunt folosite ca să se mai victimizeze unul sau altul”.

Alina Gorghiu nu a ezitat să-l critice pe liberalul Virgil Guran care a dat de înţeles că alegerile interne din PNL ar putea fi influenţate de „anumite organisme”.

„E genul de declaratie care face foarte mult rău și aruncă o umbră de îndoială în legătură cu ceea ce înseamnă competiția internă din partid. Am discutat cu mai mulți colegi de partid și sunt absolut revoltați de genul acesta de speculație care ne duce în zona Dragnea, agenturile străine, ucigași plătiți și așa mai departe. Din păcate unii dintre colegi au ales să facă genul acesta de declarații”, a declarat Alina Gorghiu, conform HotNews.

Fostul preşedinte al PNL a mai afirmat că, pentru binele partidului, liberalii ar trebui să se concentreze pe „programul de guvernare și pe o competiție internă corectă”.

„Să renunțăm la genul acesta de acuzații foarte grave care nu au niciun fel de argument în spate, nicio bază solidă fiindcă genul acesta de supoziții lansate fără niciun fel de probă doar ca să se mai victimizeze unul sau altul, produc prejudicii de imagine partidului pe termen mediu și lung”, a mai spus Gorghiu, potrivit sursei citate.

Reacţia Alinei Gorghiu vine în contextul în care liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, unul dintre susținători lui Ludovic Orban la Congresul din 25 septembrie, a declarat luni, într-un interviu pentru RFI, că există temerea că în cursa internă se implică și „anumite organisme care nu au ce căuta în această competiție politică”.

Cât despre posibila implicare a serviciilor de informaţii în alegerile interne din PNL, Virgil Guran a răspuns: „este posibil la un moment dat și acest lucru, dar într-adevăr, acest lucru trebuie probat”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.