Balul Speranței 2021 se va organiza pe 1 octombrie, la Giroc, în Timiș

Fundația Speranță Pentru Voi Timișoara, președinte eurodeputata umanistă Maria Grapini, a reușit să construiască 50% din Centrul pentru persoanele vârstnice din Giroc, Timiș.

În continuare există o nevoie de fonduri serioasă pentru a fi finalizat acest important obiectiv social, foarte util pentru persoanele în vârstă cu situație economică precară. Prin urmare, dacă Balul Speranței, o sursă principală de strângere de fonduri, nu s-a putut ține în 2020, anul acesta s-a decis organizarea lui într-un mod inedit.

Eurodeputata Maria Grapini a explicat într-o scrisoare deschisă, marți 3 august:

”Dragi oameni buni, preotul Iustin Pârvu spunea: „Zadarnic înalți ochii la cer dacă nu știi să-i cobori lângă cel de lângă tine”. Acesta a fost îndemnul care ne-a determinat să pornim un proiect social important și necesar – construcția unui centru pentru persoane în vârstă!

Cu ajutorul multor oameni care au înțeles îndemnul preotului Iustin Pârvu, am ajuns la stadiul proiectului de aproximativ 50%. Situația pandemică ne-a împiedicat să facem tradiționalul „BAL al SPERANȚEI” care ne-a ajutat la colectarea celei mai mari părți din resurse.

În acest an am decis să facem „Balul Speranței – ALTFEL!”

Dorim să ne întâlnim cât mai mulți în 1 octombrie, pe platforma din fața viitorului CENTRU pentru persoane în vârstă, la Giroc, unde vom avea o expoziție de obiecte de artă pe care le puteți achiziționa, un picnic unde puteți veni cu ținută sport. Veți putea asculta o muzică bună și puteți dona pentru obiectivul descris, în urna aflată în incintă!

Cine nu poate participa și dorește să contribuie la finalizarea proiectului poate dona în contul Fundației „SPERANȚĂ PENTRU VOI”, în contul RO 07 PIRB 3701 7294 1700 1000, deschis la FIRST BANK.

Cred în solidaritate și așa cum spunea Alexandru Vlahuță, să nu uităm că: „Raza de soare care te încălzește pe tine nu-ți este împuținată dacă se mai încălzește la ea și vecinul tău”.

Vă așteptăm cu deosebită plăcere la evenimentul caritabil din data de 1 octombrie, ora 16 la Giroc, vis à vis de Comunitatea monastică „Preasfânta Treime”. Cu prietenie, președinta Fundației „SPERANȚĂ PENTRU VOI”, Maria Grapini.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.