Apel umanitar: Un îngeraș de numai doi anișori, Anastasia Radu, are nevoie de susținerea noastră. Haideți să-i salvăm viața!

0

Durere, stres, dezamăgire și o continuă luptă pentru viață… Par a fi coordonatele unei vieți de adult, în niciun caz ale unei vieți de copil. Din păcate, vorbim despre realitatea Anastasiei Rotaru, o fetiță de numai 2 anișori aruncată fără milă într-o situație-limită.

Totul a început cu un mic nodul lângă ureche. De îndată ce au observat, părinții au mers la medic, care i-a încurajat că nu e nimic grav date fiind rezultatele analizelor.

Tatiana, mama copilei, a simțit totuși că ceva nu este în regulă, mai ales că nodulul își schimba forma și culoarea, motiv pentru care a mers la spital cu Anastasia, iar acolo a primit vestea care le-a schimbat viața pentru totdeauna – fetița are cancer limfatic.

În acel moment am simțit parcă a căzut cerul peste mine, deși ar fi puțin spus, e greu de descris în cuvinte, căci fiica mea, un copil mic și firav a fost supusă unei încercări prea dure. Fără să ezităm prea mult, am decis să mergem la tratament într-o țară mai dezvoltată cu toate tehnologiile moderne în medicină, povestește Tatiana Rotaru.

Așa au ajuns la Clinica Medical Park din Turcia, unde Anastasia urmează să îndure 7 ședințe de chimioterapie. A ajuns la a doua, iar părinții nu mai au de unde să acopere costurile enorme, care se ridică la 100.000 de euro.

Din păcăte, noi nu suntem în stare să achităm această sumă enormă și vă rugăm din suflet să ne ajutați pe cât e posibil în această situație dificilă, ne-a transmis și tatăl fetiței, Andrei Rotaru.

Anastasia e mult prea mică pentru o luptă atât de grea și de nedreaptă, părinții ei sunt deja secătuiți de durere, neputință și resurse financiare. Noi am rămas astfel singura șansă a acestei copile de a supraviețui, de a scăpa din ghearele nemiloase ale cancerului. Doar împreună o putem salva pe această fetiță de la o moarte sigură. Împreună prin donațiile noastre putem să îi oferim o nouă șansă la viață acestui îngeraș nevinovat. Am făcut-o și în trecut, o putem face și acum. Orice donație înseamnă viață pentru Anastasia!

Donații se mai pot face și în conturile Asociației „Salvează o inimă”.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  tinerei -ROTARU ANASTASIA

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.