Alina Gorghiu demontează diversiunile: „Vă garantez că nu vor urma tăieri de capete după victoria premierului Cîțu la Congres!”

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, a dat asigurări, joi, că susținătorii lui Ludovic Orban nu vor fi sancționați după Congres, în cazul în care actualul premier, Florin Cîțu, va câștiga șefia partidului.

Gorghiu a precizat că o parte dintre colegii săi sunt ”intoxicați” cu diverse mesaje.

”Avem obligația să îi aducem pe toți la masă. Vă spun un lucru care s-a discutat în echipa lui Florin Cîțu de foarte multe ori, nevoia de a nu face nicio diferență între cei care optează public pentru candidatura lui Orban și Florin Cîțu. Vă garantez că nu vor urma tăieri de capete, vă asigur că nu va fi cazul de niciun fel de vendetă. Îi asigur pe colegii mei care pot fi intoxicați de diverse mesaje”, a spus senatoarea la postul public de televiziune.

Precizările au fost făcute în contextul în care în interiorul PNL circulă scenariul că, după Congres, ”câștigătorul ia totul”, urmând ca echipa care a pierdut să fie eliminată din funcțiile deținute în Guvern, Parlament și partid.
Recent, senatoarea liberală, Alina Gorghiu, a mai făcut un apel la responsabilitate către colegii săi care ”fac acuzații grave, fără bază și fără probe”.

Congresul PNL va avea loc în 25 septembrie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.