Clotilde Armand îl ironizează pe Marcel Ciolacu: „Strângeţi bani de la liderii PSD pentru că aveţi de plătit vreo 100 de milioane facturi restante pentru gunoi”

Share:

Primarul Sectorului 1 a reacţionat după ce Marcel Ciolacu, liderul PSD, a cerut intervenţia preşedintelui Klaus Iohannis pentru a apăra democraţia în Sectorul 1.

Clotilde Armand a ironizat noile atacuri lansate de PSD prin care este acuzată de fraudarea alegerilor de la Primăria Sectorului 1.

„Noi imagini cu preşedintele PSD disperat că şi-a pierdut diamantele. Se solicită intervenţia preşedintelui României şi a armatei PSD să fiu înlăturată de la primărie. Sincer, n-am crezut că PSD şi conducătorii lui suferă atât de tare că au pierdut alegerile. De 9 luni sunt în stare de şoc. Înţeleg că liderii PSD au apelat şi la bloggerul lor de renume mondial (Adrian Năstase) ca să mintă despre mine. Nu-i rău. Este cel mai bun semn că reforma noastră de la primărie este eficientă”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

De asemenea, edilul Sectorului 1 i-a transmis şi un mesaj lui Marcel Ciolacu: „Domnule Ciolacu, până strângeţi semnăturile să mă demiteţi mai bine strângeţi bani de la liderii PSD pentru că aveţi de plătit vreo 100 de milioane facturi restante pentru gunoi”.

Reacţia lui primarului Sectorului 1 vine în contextul în care Marcel Ciolacul, liderul PSD, a susţinut că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să intervină deoarece este în pericol democraţia şi să facă şedinţă CSAT pe această temă, având în vedere imaginile difuzate de România TV cu Clotilde Armand care ar fi intrat în camera cu voturi în seara alegerilor.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.