Marcel Ciolacu cere intervenția lui Iohannis în scandalul uriaș de la Sectorul 1: „Este un pericol la democrația României”

Share:

Marcel Ciolacu continuă să se implice în scandalul de la Sectorul 1. Șeful PSD spune că, „în acest moment, democrația în România se află în pericol”, din cauza faptului că autoritățile nu iau măsuri în urma imaginilor cu primarul Clotilde Armand în încăperea cu voturi, după alegerile locale.

Mai mult decât atât, liderul PSD consideră că „președintele României să intervină, pentru că este un pericol la democrația României”.

Potrivit acestuia, președintele ar trebui „să ceară public, să facă ședință de CSAT”. „E nepermis așa ceva”, mai comentează Ciolacu.

„Lucrurile erau evidente din a doua zi după alegeri, când au apărut primele imagini. Accesul în acea încăpere cu votul nu putea să-l aibă decât președintele Biroului și reprezentanții partidelor. Candidații nu au voie să atingă nici măcar un vot. Ancheta e coordonată de SIIJ.

De ce nu există mandate de reținere către persoanele care nu aveau acces acolo? De ce în nicio imagine nu există un alt candidat în afara de doamna Clotilde și de președintele USR, domnul Dan Barna. Numai ei au fost acolo. Vreau să știu de la jandarmerie cine a permis rudelor accesul în clădire. Lucrurile acestea se știau și au apărut noi imagini”, afirmă Ciolacu, la Antena 3.

Marcel Ciolacu anunță că sunt peste 15.000 de semnături strânse pentru declanșarea referendumului de demitere a primarului Clotilde Armand.

„Ne trebuie 52.000 de 53.000. Fac un apel către bucureșteni, mai ales după ce au văzut aceste imagini și când văd când ies din casă șobolani și gunoaie. Fără semnăturile lor nu se pot repeta aceste alegeri. Normal că așteptam o decizie a instabței. Doamna Armand a coordonat un grup infracțional care a dus la fraudarea alegerilor. De ce stau procurorii și nu finalizează ancheta? Credeam că trăim într-o democrație și statul de drept își face datoria, nu este părtinitor. Dacă este nevoie, ne vom mobiliza toată armata PSD, din toată țara, pentru acest referendum (de demitere a primarului Clotilde Armand, n.r.)”, a mai declarat Ciolacu.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. VASILE spune

    FACI DEGEABA APEL LA BUCURESTENI ,
    , OAMENII CARE LOCUIESC IN SECTORUL 1 NU MAI VOR NICI UN HOT DIN PSD.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.