Marius Șumudică l-a supărat pe Gigi Becali

Share:

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat, luni, că nu mai vrea să aibă de-a face antrenorul lui CFR Cluj, Marius Şumudică, după ce acesta i-a comparat echipa cu un Tico.

„Nu mai vreau să vorbesc despre alte echipe. Pentru că după aia se interpretează şi nu vreau acum să mă apuc să fac caterincă cu Şumudică pe la televizor. Era prietenul meu, dar nu vreau să mai am de-a face cu el. El putea să facă glume cu MM, să-l ironizeze pe MM, să facă orice cu Todoran, dar să nu zică de FCSB că nu ştiu ce, nu ştiu cum. Pentru că FCSB sunt eu. Atunci când a făcut gluma pe care a făcut-o, a zis la adresa mea. Şi atunci nu mai vreau să am de-a face cu el şi să fie sănătos. El trebuie să ţină cont de un lucru, îi dau eu un sfat, părinteşte: el trebuie să se laude cu ce face el la echipă, cu ceea ce fac jucătorii lui. Dar ca să laude CFR, face o greşeală. De la CFR poate fi aruncat ca o măsea stricată peste două săptămâni. Şi după aia îşi pierde prietenii care l-au ajutat la greu şi care… Nu mai are rost acum să spun!”, a spus Gigi Becali la Pro X.

„Nici pe mine nu mă mai interesează despre alţii. Eu trebuie să-mi văd de echipa mea, ce stau eu acum să caracterizez altă echipă? E treaba lor. Mă bat cu ei, îi bat şi gata. Atât trebuie să-i batem. Aşa cum a zis şi Tănase. Îi spusesem lui MM să-i zică lui Tănase să nu mai intre în polemici cu Rapidul, cu alea, cu alea. Nu mai vreau discuţii ca pe vremuri. Dar MM nu i-a spus lui Tănase, iar Tănase a răspuns foarte frumos „ironii ieftine” şi o să vorbim pe teren. Asta vreau şi eu să facem. Nu mă mai interesează să vorbesc despre CFR, despre Şumudică. Să vorbească ei ironii. Şi singurul meu ţel este la ora asta când văd clasamentul, acolo să fie FCSB! Până atunci, are dreptate Şumudică să vorbească el”, a mai declarat Gigi Becali.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.