Gabriela Firea, atac dur la adresa lui Nicușor Dan: „Peste 60.000 de bolnavi cronic au fost părăsiţi de noul primar cu inimă de piatră!”

0

Gabriela Firea, senator PSD, îl acuză pe primarul general Nicuşor Dan că nu a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei destinat persoanelor cu dizabilităţi deoarece „nu vrea să plătească”. De asemenea, fostul edil al Capitalei susţine că Nicuşor Dan este preocupat „doar de satisfacerea sponsorilor şi a camarilei politice”.

Gabriela Firea l-a criticat în termeni duri pe Nicuşor Dan pe care l-a catalogat drept primarul „cu inimă de piatră”.

Mă întreb: oare doarme liniștit primarul «dreptei», știind câtă suferinţă provoacă? Peste 60.000 de bolnavi cronici din Bucureşti au fost uitaţi, părăsiţi de noul primar cu inima de piatră! Din februarie, nu le-a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei lunar, acordat de Primaria generală la propunerea mea, cu votul consilierilor generali social- democraţi, de peste 3 ani.

6 luni în care aceşti oameni, aflaţi într-o situaţie critică – persoane cu dizabilităţi -, au dus-o din ce în ce mai rău, pentru că şi suma primită de la Guvern este infimă. Se intreabă, oare, domnul Dan, la ce au renunţat aceşti oameni năpăstuiţi de soartă? La medicamente, la alimente, la terapii, la plata utilităților? Are vreo remuscare?

Bani sunt, nu există scuza lipsei de buget! Nu vrea să platească, pur si simplu! E preocupat doar de satisfacerea sponsorilor si a camarilei politice!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

„Pnl şi Usr – Plus, care l-au făcut primar pe acest om incapabil, indiferent şi insensibil, fac ceva? Se implică pentru oameni?

În campanie au promis marea cu sarea, inclusiv că nu scumpesc transportul – şi l-au scumpit -, că vor livra apa caldă – şi nu au livrat – că nu vor tăia sprijinul pentru persoane cu dizabilităţi, şi l-au suspendat! O acţiune monstruoasă! Oameni care nu au milă de semenii lor aflaţi in nevoie!”, a mai precizat Gabriela Firea, fost primar general.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.