Clotilde Armand demontează ipocrizia liderului PSD: Marcel Ciolacu a devenit ”un veritabil tele-justiţiar” la televiziunile „de casă” ale partidului!

Share:

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat joi că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a devenit ”un veritabil tele-justiţiar” la televiziunile „de casă” ale partidului, dar în urmă cu 20 de ani mergea la vânătoare cu Omar Hayssam – condamnat la 23 de ani de închisoare, „găsit vinovat de terorism şi de alte infracţiuni”.

„După ce a solicitat preşedintelui României ‘să intervină pentru că este în pericol democraţia’ sau ‘să facă şedinţă de CSAT’, pentru că din cauza mea a pierdut PSD alegerile în Sectorul 1, Marcel Ciolacu mai are o solicitare urgentă către dl. preşedinte Klaus Iohannis: îi cere urgent demisia şefului Executivului. De ce? Pentru că dl. premier Florin Cîţu s-a urcat la volan beat şi a făcut două zile de închisoare în SUA din cauza asta în urmă cu 20 de ani. Vă daţi seama ce atentat?! Insistenţele domnului Ciolacu şi cugetările sale juridice par desprinse din apucăturile Anei Pauker. Preşedintele PSD a devenit un veritabil tele-justiţiar la televiziunile de casă PSD. Dictează şi ordonă, taie şi spânzură orice inamic politic după cum îl duce capul. Şi nu oricum. În numele Partidului”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Ea a adăugat că în urmă cu 20 de ani Marcel Ciolacu mergea la vânătoare cu Omar Hayssam – „omul de afaceri sirian condamnat la 23 de ani de închisoare, fiind găsit vinovat de terorism şi de alte infracţiuni”.

„De ce fac această menţiune? Pentru că trebuie să privim CV-ul d-lui Ciolacu. Şi vedem că acesta este fericitul posesor al diplomei de ‘perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale – Securitate şi buna guvernare – la Colegiul Naţional de Apărare Bucureşti. Domnule Ciolacu, să înţelegem, eraţi apropiat de Omar Hayssam (vinovat de terorism) pentru că eraţi în practică pentru cursul de perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale? Şi încă ceva: şeful de onoare al PSD, adică şeful d-lui Ciolacu, este acuzat de crime împotriva umanităţii. După părerea mea, este cazul să intervină tele-justiţiarul Ciolacu… pentru că este în pericol democraţia. PS: Acesta e omul care plânge în fiecare seară la TV pentru că i-am bătut în alegeri. Dacă vă întâlniţi cu el pe stradă în goana lui pentru semnături de demitere a primarului, vă rog frumos să-l întrebaţi ce căuta lângă teroristul Omar Hayssam”, a mai afirmat Clotilde Armand.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.