Gică Hagi, suspendat două etape de Comisia de Disciplină a FRF

Gică Hagi și Leo Grozavu au fost suspendaţi de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pentru 2 etape, în urma scandalului declarațiilor xenofobe din cadrul partidei Farul – Sepsi OSK de luni.

Gică Hagi și  Leo Grozavu, antrenorii eliminați din partida Farul – Sepsi OSK de luni, pe motiv de xenofobie, au fost suspendați de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pentru 2 etape. De asemenea, gruparea constănţeană a fost sancţionată cu de 10.500 de lei.

„FC Farul Constanţa – ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Eliminări, incidente – Se sancţionează domnul Daniel Stoian (maseur Farul) cu suspendare pentru o lună şi penalitate sportivă de 720 lei; se sancţionează domnul Gheorghe Hagi (antrenor Farul) cu suspendare pentru două etape şi penalitate sportivă de 360 lei; se sancţionează domnul Leo Grozavu (antrenor Sepsi OSK) cu suspendare pentru două etape şi penalitate sportivă de 4.500 lei; se sancţionează clubul FC Farul Constanţa cu penalitate sportivă de 10.500 lei”, se arată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Sursa citată nu precizează articolul din regulmentul oficial în baza căruia gruparea Farul a fost amendată cu suma de 10.500 de lei.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.