Alina Gorghiu ironizează atacurile la adresa premierului: „Eu știu că e musai ca Florin Cîţu să aibă zeci de dosare până la Congres!”

0

După informația că Florin Cîțu a avut al doilea dosar în SUA pentru neplata unei datorii au apărut și primele reacții.

Senatorul liberal Alina Ghorghiu, susținător al premierului Cîțu, a avut prima reacție legată de apariția în presă al celui de-al doilea dosar al acestuia. Gorghiu spune, pe un ton ironic, că e neapărată nevoie ca până la Congres Florin Cîțu să aibă zeci de dosare.

„Eu știu că e musai ca Florin Cîţu să aibă zeci de dosare până la Congres. Dar, în noua poveste, există o decizie clară a unei instanțe americane, că speța civilă a fost respinsă, iar firma nu a depus vreo altă solicitare.

Adică există cineva care te dă în judecată, tu nu știi, că nu te anunță nimeni, cererea lor este respinsă, iar tu rămâi cu denigrările.
Sau nici justiția americanilor nu mai e bună zilele acestea?

““Documentul instanţei semnat de judecătorul Steven P. Van Marel arată, într-o notificare olografă, că speţa civilă (Case No. LACV044600, Clarke-Jordan Financial, LC vs Florin V Cîţu) a fost respinsă în următoarea zi după expirarea termenului pentru notificarea lui Florin Cîţu, respectiv pe 24 februarie 2009.” – citat din mediafax.ro”, a scris Gorghiu pe Facebook.

Florin Cîțu s-a ales, la șase ani de la plecarea din SUA, cu un al doilea dosar penal pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.