Chansons Russes. Concert premieră Irina Perneș (vioară) & Maxim Belciug (chitară)

Share:
În frumoasă seară de vineri, 20 august 2021, de la orele 19.00, la Unteatru Open Air avem parte de un regal: muzică rusească pentru vioară și chitară, într-un program prezentat în primă audiție de către Irina Perneș alături de Maxim Belciug, chitaristul Încântărilor. O formulă care se află la prima apariție publică pe scenă și un concert premieră, care ar putea fi acompaniat de un păhăruț sentimental: vioară, chitară, “chansons russes”, romanțe, câte ceva din filmul „Fata fără zestre”, suspine și sminteală rusească, într-o variantă plină de prospețime și de bucuria de a cânta a Irinei, care n-are încă 20 de ani, este năucitor de talentată și cântă la vioară cu toată tinerețea ei contagioasă.
Așadar, vineri, 20 august 2021, ne delectăm “à la russe” cu Irina Perneș și Maxim Belciug. Concertul începe la orele 19:00 și are loc în Grădina Casei Universitarilor din str. Arthur Verona (intrarea vizavi de Grădina Icoanei).
Rezervări se pot face la adresa de email rezervari@unteatru.ro sau sms la numărul 0721.268.516. Biletele sunt disponibile pe tomtix.ro, mystage.ro, eventbook.ro sau în locație, înainte de începerea concertului.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.