Rareș Bogdan: Premierul Cîţu va propune o legislaţie dură pentru consumul de alcool la volan!

Share:

Echipa din PNL care susţine candidatura lui Florin Cîţu la şefia partidului, în frunte cu Rareş Bogdan, face către Ludovic Orban un apel la responsabilitate şi decenţă.

Europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat, marți, că greșeala pe care a făcut-o Florin Cîțu acum 21 de ani în SUA, când a condus sub influența alcoolului, nu schimbă cu nimic performanțele sale. Europarlamentarul l-a comparat pe premier cu Mario Draghi, fost director al Băncii Mondiale și fost guvernator al Băncii Italiei.

Marți seară, susținătorii lui Florin Cîțu la șefia partidului s-au întâlnit la Vila Lac.  ”Dacă ne uităm la ce a făcut un om acum 21 de ani… eu puneam muzică la terase în Costinești, m-am și bătut. Florin Cîțu nu a furat, a spus că regretă și va propune o legislație dură pentru consumul de alcool la volan. Nu schimbă cu nimic performanțele sale. Cifrele economice în România arată foarte bine. Sigur că oamenii așteaptă să se resimtă imediat în buzunar, dar îi rog să aibă puțină răbdare”, a spus Rareș Bogdan, întrebat despre condamnarea premierului în SUA.

Europarlamentarul a subliniat că, atunci, Cîțu ”probabil nici nu visa că va fi unul din cei mai buni miniștri de Finanțe și premier al României”.

Rareș Bogdan l-a comparat pe Florin Cîțu cu prim-ministrul Italiei Mario Draghi, un expert în economie. ”Ne precupăm de guvernare, de PNRR. Florin Cîțu este acel Mario Draghi în jurul căruia Italia a construit o majoritate, un mare specialist în economie”, a mai spus acesta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.