Rareș Bogdan pune „punctul pe i”: „Florin Cîţu a fost vârf de lance în războiul cu PSD și nu a apărut nimic! În lupta internă din PNL apare o informaţie de acum 21 de ani!”

0

Rareș Bogdan sare în apărarea premierului Cîțu în scandalul arestării de acum 21 de ani din SUA. Liderul PNL acuză că în cazul conflictului cu Dragnea, informațiile incriminatoare nu au fost expuse.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareș Bogdan, consideră că Florin Cîţu a fost folosit în lupta PNL cu PSD și la acel moment informaţiile incriminatoare despre trecutul premierului nu au fost divulgate.

„Nu e nimic grav. Sigur că puţin m-a indispus că Florin Cîţu a fost unul dintre cei care alături de mine, de Dan, de Florin Roman, a fost în prima linie a războiului cu PSD. Patru-cinci oameni din Partidul Naţional Liberal. Atunci nu a apărut nimic. Deci în războiul crunt cu Liviu Dragnea şi cu liderii PSD nu a apărut nimic despre Florin Cîţu, „deşi a fost un vârf de lance în războiul cu PSD. Şi în această luptă internă, acest festival al democraţiei, apare o informaţie de acum 21 de ani care e prezentată ca un fapt reprobabil”, a declarat Rareş Bogdan, miercuri seară, la Digi 24, potrivit Hotnews.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.