Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, vești bune pentru români: Şase oferte, depuse pentru proiectarea drumului de mare viteză Bucureşti-Alexandria!

0

Şase oferte au fost depuse pentru proiectarea drumului de mare viteză Bucureşti -Alexandria, unul dintre cele mai importante pentru regiunea sud, a anunţat joi ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

„Mă bucur să anunţ că avansează licitaţia pentru unul dintre cele mai importante proiecte pentru regiunea sud. Astăzi au fost depuse 6 oferte pentru realizarea studiului de fezabilitate al drumului de mare viteză Bucureşti-Alexandria. Fie că va fi autostradă, fie că va fi drum expres (variantă care va reieşi din studiul de fezabilitate), acest proiect va avea marele avantaj că va elimina aglomeraţia şi multe dintre accidentele care se produc acum pe DN6 – un drum care străbate numeroase comune, având valori ale traficului depăşite”, a scris ministrul Cătălin Drulă pe pagina sa de Facebook.

Potrivit sursei citate, licitaţia este bazată pe un caiet de sarcini modern, care presupune realizarea unui proiect preliminar extrem de detaliat care va pune bazele unei execuţii a lucrărilor rapidă şi fără blocaje.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.