Premierul Cîțu, convins că va deveni președintele PNL după Congres: Ludovic Orban a ales un mod urât de a ieşi din politică!

0

Florin Cîţu este convins că va prelua frâiele Partidului Naţional Liberal. Premierul a declarat, joi seară, că Orban a ales cel mai urât mod de a ieşi din politică.

Şeful Guvernului susţine că modul în care a decurs campania lui pentru şefia partidului a fost una în care a vorbit despre lucrurile concrete pe care vrea să le facă pentru partid şi pentru România.

„Orban a ales un mod urât de a ieşi din politică. Campania mea a fost una în care am vorbit despre viitorul României. Vreau ca PNL să fie cel mai important partid politic din România. Am vorbit de 8 ani de guvernare, veţi vedea că va fi o guvernare de succes.

Lucrurile s-au întâmplat natural (momentul în care s-a gândit să candideze la şefia partidului), de când am intrat în politică. Cred că tot parcursul meu politic m-am luptat cu PSD din primul moment şi am păstrat inamicul numărul 1, niciodată nu am atacat PNL sau colegi din coaliţie.

Am o strategie de comunicare pe care nu am cum să o dezvălui. Eu sunt un om care construieşte. Am plecat cu câţiva oameni în jurul meu. Am stat cu fiecare în parte şi le-am explicat viziunea mea.

Eu am făcut o greşeală acum 21 de ani pe care mi-am asumat-o, pe care am plătit-o, nu are niciun efect asupra modului în care eu îmi duc acest mandat. până acum rezultatele economice sunt bune.

Eu nu am băut la nicio şedinţă de guvern. Știu că am plecat la ora 10 şi am fost înlocuit de un secretar de stat, Sebastian Burduja. Nu mai am nimic de spus de trecutul meu, dar niciodată nu vom putea opri speculaţiile. Eu sunt un om sincer. Sinceritatea mea poate părea o aroganţă de multe ori. Românii s-au obişnuit cu politicienii care ascund lucruri. Eu sunt sincer. Când plec din politică vreau să ştiu că am făcut ceva bine pentru români. Îmi dau seama că stilul meu poate fi interpretat greşit, dar e doar onestitate”, a declarat Florin Cîţu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.