Sondaj INSOMAR: 59% dintre români îl preferă pe Ludovic Orban la șefia PNL. Florin Cîțu, susținut de doar 21% dintre români!

1

Liberalii trebuie să aleagă între Ludovic Orban și Florin Cîțu la toamnă, la congresul din 25 septembrie. Românii ar opta pentru actualul președinte în fruntea PNL – Ludovic Orban după apariția dosarelor din SUA în care este implicat Florin Cîțu. Acestea sunt datele celui mai recent sondaj INSOMAR, realizat la o săptămână de la izbucnirea scandalului premierului. 

Aproape 60% dintre cei care au răspuns la întrebarea „Cine credeţi că trebuie să fie preşedinte al Partidului National Liberal?” au optat pentru Ludovic Orban, actualul șef al liberalilor, în timp ce doar aproximativ 21% l-ar prefera pe Florin Cîțu.

Ludovic Orban – 59.32%
Florin Cîţu – 21.84%
Altul – 18.83%.

Sondajul INSOMAR a fost realizat pe un eșantion de 1.030 de respondenţi, adulți rezidenți în România, și are o marjă de eroare +/– minus 3,1%, la un nivel de încredere de 95%. Metoda: chestionar online. În eșantionul de 1.030 de respondenți, bărbații au reprezentat 45,24%, iar femeile 54,76%. Dintre aceștia, 47,38% au studii liceale, iar 45,34% au studii superioare.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Popa spune

    Da, este corect așa! Domnul Citu deși are si dumnealui scheletul ascuns în șifonier, deși cred că din disperare a solicitat ajutorul domnului Orban pentru a „urca” politic, a îndrăznit ,mișelește, să muște mâna care i s-a întins! A sta cu Flutur, Blaga, Bode, Țurcan la masă, acest aspect ne arată caracterul premierului… Deci nu ne putem baza pe el! Clar!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.