Clotilde Armand, clarificări după ce prefectul Capitalei nu a mai prelungit starea de alertă: „Romprest a dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală!”

Share:

Clotilde Armand reacţionează după ce prefectul Capitalei a anunţat că a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că astăzi, la Prefectura Capitalei, a avut loc o întâlnire între reprezentanții companiei de salubrizare Romprest și cei ai Primăriei Sectorului 1, „iar compania Romprest Service S.A (…) a dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală și că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare aşa cum prevede legea salubrizării şi regulamentul municipial de salubrizare”.

„ Prefectul capitalei a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1 pentru că astăzi la prefectură a avut loc o întâlnire între reprezentanții companiei de salubrizare și Primăria Sectorului 1 iar compania Romprest Service S.A, din cauza căreia am ajuns să avem stare de alertă pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1, a dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală și că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare așa cum prevede legea salubrizării și regulamentul municipal de salubrizare.

De asemenea, compania de salubrizare a acceptat ceea ce noi am spus de aproape un an de zile și a refuzat sistematic să priceapă, menținând un șantaj ticalos: fără facturi umflate și fără curățenie fictivă. În caz contrar vom avea din nou stare de alertă”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Prefectul Capitalei a anunţat că nu va fi prelungită starea de alertă în Sectorul 1, pe fondul scandalului dintre primar şi compania Romprest.

„Nu se impune prelungirea stării de alertă. În acelaşi timp, am avut o discuţie cu Primăria Sectorului 1 şi cu Romprest şi urmează ca în două zile să prezinte împreună cu plan care să asigure continuitatea serviciilor de salubrizare pe termen lung şi sper ca ambele părţi sunt conştiente de importanţa pe care acest lucru o are pentru cetăţenii Sectorului 1 şi vor veni împreună cu această soluţie”, a spus Alin Stoica.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.