Ludovic Orban îl ironizează pe Florin Cîțu: Eu mănânc pâine feliată, costă cam 6 lei!

0

Liderul PNL a declarat luni că el mănâncă pâine și a spus cât costă, după ce premierul Florin Cîțu nu a știut să spună care este prețul unei franzele și s-a scuzat spunând că nu mănâncă pâine.

Ludovic Orban şi-a făcut lecţiile după ce premierul Florin Cîţu a declarat că nu ştie cât costă o pâine. La aceeaşi întrebare, liderul PNL a făcut spectacol. „Ha, ha. Variază prețul. Franzela tradițională costă 1,5 (lei) și există o tendință de creștere a prețului. Eu in general mananc paine feliata care costa cam 6 lei. Cred ca un premier – si aici sunt convins ca dl Citu a inteles – trebuie sa se informeze periodic, chiar saptamanal, asupra unor preturi, nu doar la paine, ci si la motorina sau benzina, la kilowatt la energie electrica, pentru ca ele afeceteaza puterea de cumparare a oamenilor si trebuie sa le urmareasca cu atentie. Cresterea puterii de cumparare si calitatea vietii trebuie sa fie preocuparea permanenta a unui guvernant”, a răspuns liderul PNL.

Ludovic Orban a confirmat recent faptul că în ultimul an înainte de revenirea în politica mare  a trăit cu un venit de 3.000 de lei pe lună, declarând că nu s-a „îmbogățit” din veniturile obținute din funcții publice. Premierul a precizat că este „un om foarte modest” care nu are „aplecare spre a trăi pe picior mare”.

Declarația de avere spune totul despre cariera mea în viața publică, despre cinstea mea, despre faptul că niciodată nu am acceptat să obțin venituri care nu mi se cuvin. De-a lungul ultimilor 30 de ani, mai mult de jumătate am deținut funcții publice și din indemnizațiile pe care le primești din funcțiile publice nu te poți îmbogăți. Cel mult, poți să ai un trai decent. Sunt un om foarte modest. Nu am aplecare spre a trăi pe picior mare. La fel e și familia mea. Suntem niște oameni cât se poate de modești. Nu cred că asta e problema, ci cât de corect este un om. Nu trebuie să se înțeleagă că sunt cel mai sărac premier, ci cel mai cinstit și corect”, a declarat, miercuri seară, Ludovic Orban, întrebat dacă în ultimul an a trăit cu 3.000 de lei pe lună.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.