Managerul Spitalului „Victor Babeș” din București: „Oameni sănătoși au murit cu zile pentru că nu erau vaccinați anti-Covid”

0

Dr. Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale ”Victor Babeș” din Bucureşti, a declarat că medicii sunt „stupefiaţi” de faptul că oameni care „nu aveau niciun fel de boli” au murit cu zile pentru că nu erau vaccinaţi împotriva COVID-19.

În ultima perioadă, la Spitalul „Victor Babeş” s-au înregistrat decesele unor bărbaţi de 32, 37, 53 și 62 de ani. Aceştia nu erau vaccinaţi şi nu aveau alte boli.

„Nu aveau niciun fel de boli, erau oameni sănătoși, care au murit cu zile pentru că nu erau vaccinați și au venit la spital foarte târziu, cam a zecea zi de la debut, ceea ce a făcut sarcina noastră foarte grea.

Mai mult, managerul Spitalului „Victor Babeş” din Bucureşti a avertizat că valul patru al pandemiei COVID-19 vine cu o tulpină mutantă care provoacă infecţii mult mai grave decât înainte. În alte ţări au fost raportate cazuri mai grave la copii.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.