Olimpiu Moruțan, transfer de senzație la Galatasaray

Finanţatorul FCSB a dezvăluit luni că transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray este agreat de cele două părţi şi urmează doar să fie perfectate actele.

Gigi Becali a anunţat şi care este suma pentru care s-a înţeles cu başkanii de la Cim Bom, aceasta fiind una aproape de jumate din cea pe care latifundiarul o cerea în primă fază, dar care ar putea scădea până la aproximativ o treime din pretenţiile iniţiale, dacă trupa din Turcia nu intră în Europa League.

“Da, l-am vândut pe Moruţan la Galatasray. Suma este de 5,7 milioane de euro. Patru milioane de euro vor plăti acum pe el, plus 1,5 milioane de euro dacă se califică în grupele Europa League.

Dar Galatasaray se va califica în grupele Europa League şi asta va fi suma. Eu sunt mulţumit!”, a spus Becali, pentru Fanatik.

Patronul de la FCSB a insistat că își dorește 10 milioane de euro în schimbul mijlocașului ofensiv, iar Galatasaray, inclusiv prin vocea antrenorul Fatih Terim, a precizat că nu își permite să plătească o sumă atât de mare. Ulterior, dezamăgit de evoluțiile lui Moruțan, Gigi Becali a anunțat că este dispus să îl cedeze pe jucător pentru doar 3 milioane de euro.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.