Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, o altă promisiune onorată: Lucrările de construcție pe Lotul 5 al Autostrăzii Pitești – Sibiu încep pe 1 septembrie!

0

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, a anunțat, miercuri, pe pagina sa de Facebook că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de construcție pe Lotul 5 al Autostrăzii Pitești – Sibiu (A1).

„Tocmai a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul Piteşti – Curtea de Argeş al autostrăzii A1. Proiectarea a fost încheiată, intrăm în faza de execuţie. Constructorul este deja mobilizat în teren pentru a porni munca pe cei 30 de km ai şantierului. Este o investiţie complexă, cu o valoare de 1,7 miliarde de lei, ce va cuprinde: 13 poduri, trei pasaje, un viaduct, trei noduri rutiere (la Curtea de Argeș, Băiculești și Bascov n.r.), două spaţii de servicii, două parcări de scurtă durată, două centre de coordonare şi întreţinere (la Bascov și Curtea de Argeș n.r.)”, a scris Drulă.

Contractul pentru proiectarea și execuția celor 30,35 kilometri ai secțiunii 5 din Autostrada Sibiu – Pitești a fost atribuit companiei iyaliene Astaldi, pentru suma de 1,71 miliarde de lei fără TVA.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.