Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand: Romprest a acceptat să asigure serviciile de curăţenie la jumătate de preţ!

Share:

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat pe Facebook că Romprest a acceptat să asigure serviciile de salubrizare la „jumătatea” preţului solicitat la începutul anului. Pe de altă parte, PSD o acuză că minte. „Înjumătățirea prestațiilor companiei de salubrizare înseamnă în primul rând un serviciu public înjumătățit, incomplet, deficitar și insuficient”, susţin social-democraţii.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a transmis joi că Romprest a acceptat să asigure serviciile de salubritate la jumătatea prețului solicitat la începutul anului.

„Compania de salubrizare a acceptat ieri (în scris) la Prefectură să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea preţului solicitat la începutul anului. Adică la un tarif de 10-12 milioane de lei pe lună, faţă de 20 de milioane de lei, cât a cerut iniţial. A fost nevoie de: 10 luni de zile de luptă, şantaje şi gunoi pe străzi, linşaje mediatice non-stop la televiziunile unor personaje sinistre, de un Consiliu ostil şi ignorant la nevoile cetăţenilor care au fost furaţi ani de zile, de 10 luni să înţeleagă asta. Banii recuperaţi şi salvaţi vor fi investiţi masiv în infrastructură, şcoli şi spitale. În comunitate”, a declarat Clotilde Armand.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.