Ludovic Orban dă „zero șanse” moțiunii de cenzură anunțată de Ciolacu&co: „Cât timp sunt eu președinte PNL niciun parlamentar nu va vota!”

0

Ludovic Orban promite că depunerea unei moțiuni de cenzură de către PSD nu va avea nicio șansă de reușită. Cât timp el este președintele PNL niciun parlamentar al formațiunii nu va vota o moțiune depusă de PSD sau AUR.

Declarația lui Ludovic Orban, care candidează pentru un nou mandat de președinte al PNL, are loc în contextul în care social-democrații au anunțat că depun moțiune de cenzură la începutul sesiunii parlamentare.

Întrebat ce șanse are moțiunea de cenzură să treacă, Ludovic Orban a dat un răspuns prompt: niciuna.  „Atât timp cât eu sunt preşedinte al PNL, niciun parlamentar al PNL nu va vota o moţiune de cenzură depusă de PSD sau de AUR şi am şi capacitatea de a menţine coeziunea în această coaliţie şi capacitatea de a respinge orice demers al opoziţiei împotriva guvernării”, a șeful liberalilor.

Ludovic Orban a amintit că e dispus să renunțe la conducerea Camerei Deputaților în cazul în care pierde alegerile interne în PNL, precizând că asta este „atitudinea firească”.

La începutul săptămânii, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură la adresa Guvernului la începutul sesiunii parlamentare, precizând că votul în Parlament ar urma să fie dat după congresele PNL şi USR PLUS.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.