Nicușor Dan, ținta atacurilor disperate marca Firea-PSD. Primarul general, 11 luni de administrație în slujba bucureștenilor!

0

Ura față de Nicușor Dan,  actualul primar general, a fostei administrații PSD-Firea și a aplaudacilor de a televiziunile de casă ale PSD nu cunoaște limite. Isteria marca Antena 3 și implicit atacurile furibunde la adresa primarului general nu mai surprind pe nimeni. „Crima” lui Nicușor Dan de a-și fi luat câteva zile de concediu, împreună cu familia, nu a rămas netaxată. Tot ce nu s-a realizat în ultimii 32 de ani la nivelul Capitalei îi este reproșat lui Nicușor Dan.

De aproape un an, primarul general, Nicușor Dan, se lupta să identifice soluții pentru rezolvarea uriașelor probleme rămase nerezolvate în ultimii patru ani. Moștenirea Firea este pe măsură. Traficul  si poluarea sunt la cote de avarie, Termoenergetica și RATB doi coloși care produc pierderi greu de gestionat, pandemia ridică obstacole greu de depășit, bugetul a fost devalizat de toxica administratie Firea-PSD… Provocările sunt numeroase, aparent imposibil de rezolvat. Cu toate acestea, Nicusor Dan continua lupta pentru apararea intereselor bucurestenilor.

Totodată, Introducerea cartelelor de serviciu și eliminarea oricărei posibilități de a fenta programul de lucru de către angajații Primăriei, reușita organizării pe Arena Națională a unor partide importante de la EURO 2020, prioritizarea curățeniei, suspendarea PUZ-urilor, implicarea totala in combaterea pandemiei, sprijinirea industriei HoReCa, sustinerea teatrelor independente, desfiintarea companiilor municipale, publicarea in SEAP a programului anual de achizitii ale Primariei Capitalei, ridicarea zecilor de mii de masini abandonate pe trotuarele Capitalei, susținerea sportului de masă, programul „Viata activa in Bucuresti”, continuarea lucrarilor la locuintele sociale,  programul municipal de restaurare,  cresterea investitiilor in noul buget, reprezinta prioritati pentru noul primar general.

Atacurile disperate, venite pe toate palierele, la adresa primarului în exercițiu, dublate de diversiunile și manipulările grosolane marca Firea-Bădulescu-PSD, nu pot schimba o realitate observată, din fericire, de tot mai mulți bucureșteni. Și anume faptul că Nicușor Dan își respectă, pas cu pas, promisiunile electorale.

Urmează încă trei ani cruciali pentru noul primar general. Pariul transformarii Capitalei într-o metropolă modernă, civilizată, europeană, va fi, insa, unul castigator pentru noul primar general.

Criticat de unii, din fericire tot mai puțini, Nicușor Dan își continuă, pas cu pas, proiectele de modernizare a Capitalei. Războiul, însă, este doar la început și se anunță extrem de dificil mai ales că atacurile la adresa sa vor fi tot mai disperate! Cu toate acestea, marea majoritate a locuitorilor Capitalei au inteles ca Nicusor Dan intelege altceva prin administrarea Capitalei decat Gabriela Firea. Iar, oricât ar dori unii, vorbele nu vor putea suplini niciodată faptele. În ciuda acestui fapt, Antena 3 va continua să manipuleze. În disprețul realității.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.