PSD denunță „ipocrizia Guvernului Cîțu”: Personalul medical din centrele de vaccinare nu a fost plătit de două luni!

0

Partidul Social Democrat (PSD) a postat vineri un mesaj pe Facebook, prin care atrage atenţia asupra faptului că personalul medical din centrele de vaccinare nu a fost plătit de două luni.

Social-democraţii acuză guvernul Cîţu de ipocrizie, arătând că în timp ce îndeamnă românii să se vaccineze în număr cât mai mare, lasă personalul medical neplătit.

„Ipocrizia Guvernului Cîțu!

În timp ce proclamă peste tot necesitatea vaccinării, Ministerul Sănătății uită de obligația sa de a retribui personalul medical implicat în campanie.

De două luni personalul medical din centrele de vaccinare nu mai este plătit.

Ministerul Sănătății știe doar să amenințe cu noi restricții pentru nevaccinați.

Guvernul Cîțu ar trebui să renunțe la mesaje demagogice, să critice mai puțin populația care refuză să se vaccineze și să investească energie și resurse în a explica mai clar oamenilor de ce este bine să se vaccineze și să recompenseze munca medicilor și asistentelor din prima linie!”, este postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Informaţia că personalul medical ar fi neplătit de două luni apare la doar câteva zile după ce o altă ştire a făcut vâlvă în spaţiul public din România, anume că unii dintre medicii şi asistenţii din centre iau „şpagă” pentru a elibera certificate de vaccinare false, în timp ce dozele care ar trebui injectate sunt aruncate.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.