Liberalul Sebastian Burduja reacționează: „Colegii mei, consilierii locali PNL de la sectorul 1, nu fac si nu vor face vreodată ce fac cei din PSD-gălăgie fără sens!”

0
Liderul PNL Sector 1, deputatul Sebastian Burduja, denunță, într-o postare tranșantă pe contul său de Facebook, politica „pumnului în gură”, singurul tip de politică promovat de-a lungul anilor de pesediști.
„Nu vă mai pierdeți vremea cu somații la adresa mea sau a PNL. Nu (vă) merge. Pare că ați uitat ca datorită nouă și a faptului că am susținut un candidat comun al dreptei ați fost decuplati de la pușculița pe care o vreți cu atâta disperare înapoi!”, a punctat Sebastian Burduja.
„Culmea tupeului: PSD mă „somează”
Cea mai bună glumă auzită în ultimele zile. Si încă o dovadă că pesediștii, indiferent cine ii reprezintă din funcții vremelnice, nu știu decât un singur tip de politică: cea a pumnului în gură.
Incredibil cât tupeu au sa vorbească despre sectorul 1, după ce primarul lor invizibil a excelat în incompetenta si diverse combinații din bani publici — ba nebulizatoare, ba tablete, ba tot felul de zorzoane. Și care acum iese să strângă semnături… cu ceasurile de pe numele menajerei, oare? Scutiți-ne.
Domnilor si doamnelor din PSD, ceea ce voi numiți „balet” este de fapt un gen de politică pe care nu o veți face niciodată. Si nici nu o veți înțelege. Cea în care interesul cetățeanului este pe primul loc. În care nici nu ridicăm mâna la comandă, dar nici nu blocăm lucrurile bune.
Colegii mei, consilierii locali PNL de la sectorul 1, nu fac si nu vor face vreodată ce fac cei din PSD — gălăgie fara sens. Sau să meargă liniștiți la ședințe, sa ridice mâna la orice propunere a primarului, fără să verifice, fără să aloce zeci de ore de studiu pe proiecte de HCL. Fara amendamente sau proiecte proprii, doar gimnastică aerobică. Dar când intervine legalitatea și cheltuirea cu chibzuință a banului public, noi avem conștiință. Oare știți ce înseamnă asta?
Nu vă mai pierdeți vremea cu somații la adresa mea sau a PNL. Nu (vă) merge. Pare că ați uitat ca datorită nouă și a faptului că am susținut un candidat comun al dreptei ați fost decuplati de la pușculița pe care o vreți cu atâta disperare înapoi. Noi nu am uitat și o vă reamintim de câte ori va fi nevoie. Nu am uitat nici de ce ne-au ales cetățenii: să îi reprezentăm cu cinste, nu să facem jocuri politicianiste de doi bani. E timpul politicii ALTFEL pentru cetățeni, nu pentru politiceni.
PS Mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare, inclusiv în ultimele zile. Ne arată că faptele contează, iar adevarul iese întotdeauna la suprafață. Nu ne impresionează propaganda trolilor de partid și nici brigăzile de conturi false (le-am mai documentat, sunt efectiv încercări penibile de manipulare a opiniei publice). Dacă ați investi timpul acela în a face ceva pentru oameni, in loc să ne atacați cu minciuni si mizerii, lumea ar fi un loc mai bun”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.