Liderii AUR nu mai acceptă jumătăți de măsură. O moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, depusă la începutul sesiunii parlamentare!

0

Lovitură pentru Guvernul Cîţu. După scandalul din şedinţa de Guvern după introducerea proiectului Anghel Saligny pe ordinea de zi suplimentară şi ameninţările USR PLUS privind ieşirea de la guvernare, AUR aruncă bomba. Co-preşedintele AUR George Simion a anunţat că strânge semnături pentru depunerea unei moţiuni de cenzură.

AUR anunţă depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva guvernului Cîțu. Anunţul a fost făcut de co-preşedintele AUR George Simion.

„Vrem să anunţă decizia privind depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, acum în primele zile ale sesiunii parlamentare. Am iniţiat dialogul cu parlametnari din toate partidele politice. Considerăm că Guvernul Cîţu trebuie să plece, să părăsească cât mai repede Palatul Victoria. E un pericol la adresa românilor. Vine iarna, vine o perioadă foarte grea pentru români, se anunţă facturi duble, dacă nu triple la gaz, la curent. Nu putem să lăsam acest guvern responsabil cu procesul de liberalizare a pieţei energiei necontrolată. Nu putem să lăsăm Guvernul Cîţu să conducă în continuare, să ne batem joc de vieţile românilor”, a anunţat George Simion, liderul AUR.

George Simion a anunţat că moţiunea de cenzură iniţiată de AUR se va intitula „Demiterea guvernului Cîţu, singura şansă a României de a trăi”.

„Vom începe strângerea de semnături astăzi la sesiunea comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului. Nu vrem să aşteptăm până pe 25 septembrie (congresul PNL – n.red.) sau 5 octombrie (congresul USR PLUS) când îşi vor lămuri care grupare este mai puternică”, a mai precizat George Simion.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.