Marcel Ciolacu, mesaj tranșant către liderii USR PLUS: „Ieşiţi de la guvernare sau votaţi moţiunea PSD!

0

Scandalul dintre Florin Cîţu şi USR PLUS, care îl acuză pe premier că a introdus în secret programul Anghel Saligny pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern, este gata să rupă coaliţia, iar liderul PSD Marcel Ciolacu încearcă să profite.

Marcel Ciolacu a publicat un mesaj pentru USR PLUS, pe pagina sa de Facebook, prin care le cere lui Barna şi Cioloş să aleagă dintre două opţiuni, ambele presupunând un vot în Parlament: ori ies de la guvernare, moment în care ar trebui format un nou cabinet, ce ar trebui validat de cele două camere reunite, ori votează moţiunea pe care PSD o va depune la începutul sesiunii parlamentare de toamnă.

„Acești incompetenți aruncă din nou România într-o criză politică majoră doar pentru interesele lor. Din nou, și-au ales cel mai prost moment: când românii plătesc facturi duble la energie și gaze, iar prețurile au luat-o complet razna!

Pentru a nu fi din nou penibili, USRPLUS au doar două soluții: ieșiți de la Guvernare sau semnați moțiunea de cenzură a PSD!

Ambele variante înseamnă vot în Parlament! Vreți să contați măcar acum?! Atunci ne vedem în plen, la vot!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook imediat după ce Dan Barna a declarat că „toate opţiunile sunt pe masă” în ce priveşte rezolvarea conflictului din coaliţie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.