Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, explică de ce îl susține pe Florin Cîțu la șefia PNL: ” Este singurul lider capabil să guverneze Romania până în 2028”

0

Sorin Cîmpeanu are 53 de ani și este unul dintre oamenii cheie ai sistemului de învățământ românesc.

Sorin Cîmpeanu explică de ce Florin Cîţu este mai bun decât Ludovic Orban. Sorin Cîmpeanu a dat un prim semnal al susţinerii lui Cîţu atunci când a demis un inspector din Brăila, membru PNL şi susţinător al lui Orban. Ulterior, s-a numărat printre semnatarii unei scrisori prin care se cerea încetarea atacurilor la adresa lui Florin Cîţu. „Florin Cîţu este singurul lider capabil să guverneze Romania până în 2028”, se arăta în respectiva scrisoare.

„Eu sunt membru al Guvernului Florin Cîţu şi orice altă alegere ar fi fost nenaturală şi urmată de demisie. Alegerea fost din proprie convingere! Atât timp cât susţine educaţia, obiectivele pe care mi le-am asumat ca minstru al Educaţiei, mă sprijină pentru implenmetarea proiectului „România Educată”, Florin Cîţu va avea parte de toată susţinerea mea”, a spus Sorin Cîmpeanu la „40 de întrebări cu Denise Rifai„.

De cand a intrat în politică și până în prezent, Sorin Cîmpeanu a schimbat trei partide: a fost membru ALDE pâna în 2017, apoi membru PRO România din 2017 până în decembrie 2019, pentru ca din ianuarie 2020 să devină membru PNL, partidul din partea căruia a candidat pe poziția a doua pentru Senat.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.