Programul „Litoralul pentru toţi” debutează de la 1 septembrie. Prețurile de cazare încep de la 36 lei de persoană!

0

Programul „Litoralul pentru toţi” debutează de la 1 septembrie. De astăzi, românii se pot caza în hotelurile clasificate din staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri începând de la 36 de lei pe noapte.

Programul Litoralul pentru toţi, prin care românii se pot caza în hotelurile clasificate din staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri mai mici decât cele din vârful de sezon, începe de astăzi. Pachetele turistice sunt cu până la 70% mai ieftine în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon.

Programul Litoralul pentru toţi se derulează în perioada 1 – 30 septembrie şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul autohton în extra-sezon. În program s-au înscris  peste 40 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral.

„Pe baza rezervărilor făcute până în acest moment, estimăm că luna septembrie va fi una aglomerată pe litoralul românesc, cu un grad mediu de ocupare mai mare decât în anul trecut, dar sub nivelul anului 2019. Interesul ridicat manifestat de turişti îi determină şi pe hotelieri să menţină unităţile de cazare deschise până la finalul lunii septembrie”, afirma recent Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

În programul Litoralul pentru Toţi, tariful pentru o noapte de cazare începe de la 36 de lei de persoană. Cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 2 stele din staţiunea Saturn şi costă pentru 2 persoane 72 lei/noapte dacă se achiziţionează un sejur de minim 5 nopţi.

Litoralul pentru Toţi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc are în componenţă un număr de 5.344 de societăţi comerciale din turism, care asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajaţi, reprezentând 37% din forţa de muncă din turism, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro şi gestionând, într-o pondere covârşitoare, capital românesc.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.