Rareș Bogdan îl susține pe Florin Cîțu: Programul ”Anghel Saligny” este unul pentru dezvoltarea comunităților locale!

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, le transmite celor de la USR-PLUS faptul că Programul ”Anghel Saligny” este unul pentru dezvoltarea comunităților locale, nu un program cu dedicație pentru cineva.

Rareş Bogdan intervine în scandalul dintre premierul Cîţu şi USR PLUS, cei din urmă susţinând că programul de investiţii Anghel Saligny este o altă formă a faimosului PNDL şi că prim-ministrul ar intenţiona să-şi câştige susţinători din rândurile primarilor PNL alocându-le fonduri.

”Am văzut speculațiile că totul ar fi necesar sau condiționat de bătăliile din USR-PLUS. Am văzut speculații conform cărora electoratul nostru este mai sensibil la dezvoltare, în timp ce electoratul USR-PLUS este sensibil la problemele de justiție. Nu este adevărat! Electoratul nostru este preocupat atât de dezvoltare, cât și de justiție. Din păcate, deja s-a produs o radicalizare a electoratului liberal, oameni care ne reproșează faptul că ne-au susținut, că au ieșit din case la minus 15 grade să ne susțină și sunt oameni care acum așteaptă măsuri din partea noastră.

Programul ”Anghel Saligny” nu este făcut cu dedicație pentru cineva, că nu-și face domnul Cîțu balconul de la el de acasă.  Dar nu vreau să cred că cineva se poate opune unui program de investiții de 50 de miliarde, adică 10 miliarde de euro. În România, 57% din localități au nevoie de canalizare, 29% nu au apa curenta, 65% nu au rețele de gaze.

Există încă 20.000 de kilometri km de drumuri județene nemodernizate. Există peste 30.000 de drumuri comunale încă de pământ!

România are nevoie de modernizare. Am venit la guvernare sa dezvoltam România, să nu uităm asta. Am venit să facem investiții.

De 2-3 săptămâni, premierul Florin Cîțu stă de vorbă cu cei din USR-PLUS pentru a trece acest proiect. Dacă cei de la USR-PLUS amenințau cu ieșirea de la guvernare pentru scandalurile de la ANRE, de la Ape sau alte scandaluri, inclusiv eu îi susțineam, dar ei se opun unui program de investiții”, a spus Rareș Bogdan, la Digi24.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.