Alina Gorghiu pune „punctul pe i”: USR-PLUS tot ameninţă că iese de la guvernare. Un guvern nu poate funcționa sub asemenea santaj!

Este scandal în coaliţie după ce Florin Cîţu a încercat să introducă pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei de guvern programul Anghel Saligny. Alina Gorghiu a declarat într-o intervenţie telefonică la România Tv că îşi doreşte ca USR-PLUS să rămână la guvernare, precizând că ţara noastră nu are nevoie în acest moment de o perioadă de instabilitate.

Scandal în coaliţie. Alina Gorghiu a declarat că dacă USR-PLUS va susţine moţiunea de cenzură iniţiată de PSD împotriva propriului guvern, va cădea singur într-o capcană.

„Vom avea o sedinta a Biroului Politic la ora 11. Vom reafirma spriinul ferm pentru domnul Florin Cîtu. Vom discuta ce avem de facut mai departe. Mandatul PNL, USR si UDMR a fost unul pentru modernizarea si dezvoltarea Romaniei. În ultimele luni colaborarea a fost bună. Nu ne permitem o perioada de instabilitate. Cei mai afectati vor fi romanii.

Îmi doresc ca USR sa ramană la guvernare. În ultima perioada, USR-PLUS tot ameninţă că iese de la guvernare. Un guvern nu poate functiona sub asemenea, santaj.

La momentul acesta USR nu are semnaturi pentru o motiune. Daca vor sa se asocieze cu PSD sa pice propriul guvern, eu cred ca e o capcana in care se duc singuri. Aceasta coalitie este obligata sa-si respecte programul de guvernare. Sunt increzatoare ca o solutie va fi gasita in perioada urmatoare. Sunt convinsa ca responsabilitatea va prima”, a declarat Alina Gorghiu la România Tv.

 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.