Ministrul Drulă continuă lupta pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere: Patru oferte depuse pentru proiectarea drumului de legătură Râmnicu Vâlcea- A1!

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, noi vești bune pentru români în lupta pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere din România.
„Mă bucur să anunț că avansează licitația pentru un proiect extrem de important pentru județul Vâlcea: conexiunea dintre Municipiul Râmnicu Vâlcea și Autostrada A1, în zona Tigveni. Ieri au fost depuse 4 oferte pentru proiectarea așa-numitului tronson 6 al Autostrăzii Sibiu-Pitești.
Proiectul este împărțit în două sectoare, între Curtea de Argeș și Tigveni, respectiv între Tigveni și Rm. Vâlcea – ambele, bazate pe noul model de caiet de sarcini al CNAIR.
 Pe primul sector de 11 km se va reface drumul național DN73C, prin reabilitarea structurii rutiere, amplasarea unor elemente de siguranță rutieră, montarea unui sistem modern de scurgere a apelor și alte consolidări.
 Al doilea segment de aproximativ 13 km presupune un mix între modernizarea actualului drum național pe anumite sectoare și realizarea de variante noi de traseu, care să amelioreze considerabil fluența și siguranța circulației”, a precizat, pe pagina de Facebook, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.