Ciolacu, apel la Barna și Simion: „Miza cea mai importantă este votul din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîțu”

0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, invită toate formaţiunile politice să aducă îmbunătăţiri moţiunii de cenzură prin care să fie înlăturat Guvernul Cîţu: „Prioritatea noastră trebuie să fie stoparea degradării accelerate a nivelului de trai, pe fondul creșterii masive a prețurilor la energie, alimente și medicamente”.

Marcel Ciolacu face apel la toate formaţiunile politice. „Invit oficial toate formațiunile politice și toți parlamentarii care își doresc înlăturarea actualului guvern să contribuie cu modificări sau completări la moțiunea propusă de PSD, având în vedere că aceasta este singura variantă care a fost prezentată public și care beneficiază de numărul de semnături necesar pentru inițierea procedurii parlamentare.
Le transmit domnilor Barna și Simion că miza cea mai importantă în acest moment NU este textul sau autorul moțiunii, ci VOTUL din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîțu. Prin urmare, așa cum am spus aseară, PSD va vota o eventuală moțiune de cenzură USR-AUR dacă cele două partide vor avea semnăturile necesare pentru a fi depusă.
Fac un apel la toate partidele parlamentare să urgenteze procedurile constituționale pentru încheierea cât mai rapidă a acestei crize guvernamentale. Oamenii au probleme majore care trebuie rezolvate, nu vor ca politicienii să-și piardă vremea cu tot felul de crize politice repetate.

Prioritatea noastră trebuie să fie stoparea degradării accelerate a nivelului de trai, pe fondul creșterii masive a prețurilor la energie, alimente și medicamente. De aceea, este nevoie de instalarea cât mai rapidă a unui guvern legitim care să pună capăt dezastrului economic și social provocat de actuala echipă guvernamentală”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că autorul moral al scandalului din coaliţia de guvernare este preşedintele Klaus Iohannis care a adunat „nişte perdanţi” pe care i-a pus să facă un Guvern. Ciolacu a precizat că, în momentul în care PSD va avea 234 de semnături pe moţiune, o va depune în Parlament şi că reprezentanţii USR PLUS „nu se folosesc de PSD ca să îşi negocieze ei nemerniciile lor din Guvern şi funcţiile lor”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.