Victor Ponta, fotografie incendiară după după scandalul din coaliţie generat de remanierea ministrului USR PLUS Stelian Ion

Share:

Victor Ponta a venit cu o fotografie incendiară după scandalul din coaliţie generat de remanierea ministrului USR PLUS Stelian Ion din fruntea Ministerului de Justiţie, informează Romaniatv.net.

Din imaginea postată de fostul premier, se întruchipează sfârşitul partidului USR PLUS pe scena politică. În partea de sus a imaginii este trecută şi perioada: 2016-2021.

Internauţii nu au întârziat să răspundă la poza care face furori în mediul online. „De cruce are nevoie oricine.Depinde cum te raportezi la Sf.Cruce, că să te ajute”, se arată într-unul dintre comentarii.

De altfel, în urmă cu doar o zi, Victor Ponta a făcut pe pagina sa de Facebook o analiză a situaţiei de criză în care se află guvernul, după ce Cîţu l-a remaniat pe Stelian Ion, şi îi oferă lui Klaus Iohannis două soluţii pentru a o depăşi.

Victor Ponta consideră că principalii vinovaţi pentru criza guvernamentală sunt cei de la USR PLUS, pe care îi numeşte „pafarişti” şi îi acuză că ar servi „interese externe”, iar ca soluţii pentru depăşirea crizei politice fără precedent îi sugerează lui Iohannis să ofere PSD mandatul de a forma noul guvern, alternativa fiind alegerile anticipate, care ar prelungi haosul cu încă câteva luni.

„Am fost Prim Ministru si Ministru ( in Guverne conduse de alti Premieri) – lucrurile pentru mine sunt foarte clare : NU poti sa conduci Guvernul cand un ministru, indiferent cum il cheama si de la ce Partid este, iti blocheaza activitatea din motive strict politice ! Daca se intampla asta, in calitate de “Sef al Guvernului” ii propui imediat revocarea ! Punct !

Dar lucrurile acum sunt mult mai grave – absolut toti oamenii cu mintea intreaga si experienta politica au spus ca NU poti sa guvernezi cu cei de la USR – PLUS . Ca sunt total lipsiti de maturitate, responsabilitate si competenta necesara . Ca influentele si interesele “externe” ale lui Ciolos si Armand adaugate la “pafarismul” lui Barna si la “talibanismul” si aroganta absurda al multor altora din acest Partid vor aduce doar haos si dezastru pentru Romania !

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.