Vlad Voiculescu pune tunurile pe premierul Cîțu, acuzându-l de blat cu PSD!

Share:

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, nu uită cum a plecat din Guvern şi îl mitraliază pe Florin Cîţu pe Facebook cu armele premierului.

Vlad Voiculescu a renăscut pe reţelele de socializare odată cu ruptura din Florin Cîţu şi USR PLUS. Vineri, fostul ministru al Sănătăţii i-a dedicat mai multe postări şi comentarii premierului care l-a înlăturat din Guvern.

„Cîțu vă spune acum că “a negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român”.
Ce nu vă spune Cîțu este că el și cei care îl susțin negociază de câteva săptămâni bune cu PSD pregătindu-și mișcările de zilele astea:
1) înlăturarea USR PLUS de la guvernare;

2) oprirea procesului pentru numirea procurorilor DIICOT / DNA;
3) PNDL 3 – o nouă mită electorală, împărțită si primarilor PSD.
În contrapartidă, PSD va lipsi sau nu va vota moțiunea.
Cine negociază deci împotriva poporului român?

„Reacţia lui Vlad Voiculescu a venit după ce Florin Cîţu i-a acuzat pe cei de la USR PLUS că se asociază cu PSD şi AUR: „Mandatul este de a discuta în coaliţie şi nu în exteriorul coaliţiei. Soluţia se găsesc în coaliţie, nu în negocieri cu inamicii noştri, duşmanii poporului român, cu PSD sau cu extremiştii. Eu nu cred că în România astăzi cine vine în această coaliţie poate să aducă la masă extremişti. Votul BPN al PNL a fost în unanimitate de susţinere a premierului. PNL şi eu nu facem compromis cu PSD. A negocia cu PSD este a negocia împotriva poporului român”, a afirmat Florin Cîţu, vineri după şedinţa conducerii liberale de la Parlament.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.