Cătălin Drulă, ministrul care pune munca mai presus de criza politică: Licitaţia pentru modernizarea DN 71 Târgovişte-Sinaia, lansată!

0

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat luni că a fost lansată licitaţia pentru modernizarea DN 71 Târgovişte-Sinaia. Investiţia este evaluată la peste un miliard de lei.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă modernizarea DN 71 Târgovişte – Sinaia. Potrivit oficialului, proiectul presupune construirea a 14 poduri noi şi reabilitarea altor opt, dar şi construirea a două noi pasaje şi două parcări de scurtă durată.

„Ce s-a mai întâmplat zilele acestea la Transporturi: am lansat licitaţia pentru modernizarea DN71 Târgovişte – Sinaia. Acest sector al drumului naţional are o lungime de 58,8 km, iar proiectul presupune construirea a 14 poduri noi şi reabilitarea altor 8. În plus, modernizarea include 2 noi pasaje şi 2 parcări de scurtă durată. Investiţia este evaluată la peste un miliard de lei, iar banii vor veni din fonduri europene”, a anunţat Cătălin Drulă, pe Facebook.

Lucrările au termen de finalizare maximum 12 luni pentru proiectare şi cel mult 24 de luni pentru execuţie. Ofertele se pot depune până pe 4 noiembrie.

”Între Bucureşti şi Târgovişte, alternativa la DN71 va fi noul drum de mare viteză. În zilele următoare, CNAIR va desemna câştigătorul licitaţiei pentru proiectarea viitoarei autostrăzi/viitorului drum expres”, a mai spus Cătălin Drulă.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.