Ionel Dancă, mesaj pentru liberali : „Soluția pentru buna guvernare a României și pentru PNL este Ludovic Orban!”

0

Ionel Dancă, deputat liberal și purtător de cuvânt al PNL, acuză tabăra Cîțu pentru criza actuală din partid dar și de la nivel politic. „Soluția pentru buna guvernare a României și pentru Partidul Național Liberal este Ludovic Orban”, a declarat Ionel Dancă, la Brașov.

„Dragi colegi liberali, stiu că suntem cu toții supărați și dezamăgiți de situația de criză dificilă in care unii colegi au dus Partidul Naţional Liberal guvernarea României. Mai mult, aceeași colegi vor să ne facă pe toți vinovați pentru că au aruncat în aer buna funcționare a coaliției de guvernare.
Adevărul este unul singur și este cunoscut de majoritatea membrilor PNL. Vinovații pentru situația de criză politică actuală a partidului sunt cei care s-au declarat câștigători înaintea alegerilor interne și au preluat ostil conducerea Partidului Național Liberal prin îndepărtarea abuzivă și „de facto” a președintelui Ludovic Orban din poziția de decizie politică.
Soluția rațională pentru a ieși din această criză politică si pentru putea merge din nou cu fruntea sus în fața oamenilor este întoarcerea la o conducere statutara a Partidului Naţional Liberal și a coaliției de guvernare, prin implicarea președintelui Ludovic Orban în deciziile politice și guvernamentale, care să scoată România din criza guvernamentală și să recladim încrederea românilor într-o bună guvernare liberală.
Că le place unora sau nu, o știm bine cu toții, dragi liberali, soluția pentru buna guvernare a României și pentru Partidul Național Liberal este Ludovic Orban și această soluție este în puterea noastră!”, a declarat Ionel Dancă la Brașov, unde este prezentată moțiunea lui Ludovic Orban în cursa pentru șefia PNL.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.