Cătălin Dulă îl pulverizează pe Florin Cîțu: Florine, România nu te mai vrea! Terminat politic! Premier toxic!

Share:

Ministrul demisionar al Transporturilor, Cătălin Drulă, i-a adresat cuvinte extrem de grele şefului de guvern după demisiile în masă ale miniştrilor USR.

Cătălin Drulă îl desfiinţează pe premierul Cîţu după ce a demisionat de la Ministerul Transporturilor. El a precizat că a venit la Ministerul Transporturilor din pasiune, cu pasiune și a făcut treabă până în ultimul moment.

„Plec astăzi de la un minister la care am muncit zi și noapte cu pasiune pentru infrastructura României. Plec din cauza unui premier iresponsabil și incapabil să înțeleagă ce înseamnă conducerea unui Guvern, un premier despre care am spus că e un zombie politic și care nu înțelege că e terminat politic. Da, Florine, s-a terminat! Te agăți de putere, dar România nu te mai vrea. Până când nu s-a mai putut din cauza unui șef de guvern toxic pentru România””, a declarat Cătălin Drulă.

Miniștrii USR-PLUS şi-au depus demisiile, marţi dimineaţa, la Guvern. Dan Barna, copreşedintele formaţiunii, a anunţat retragerea miniştrilor din Guvernul Cîţu. „Merge mai departe”, a anunţat Dan Barna, după demisie.

„În această dimineață am făcut ceea ce am anunțat. Am înregistrat și depus demisiile, împreună cu miniștrii USR PLUS, la cabinetul premierului. Mergem mai departe”, a anunţat co-preşedintele USR PLUS Dan Barna.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.