Depunerea mandatului de către Cătălin Drulă, o uriașă pierdere pentru Ministerul Transporturilor. Numirea lui Marin Griguță, la șefia CNIR, ultima decizie a lui Cătălin Drulă!

Share:

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, care a avut opt luni de mandat profesionist, a anunțat luni că l-a numit pe Marin Griguță în funcția de director general al CNIR, companie ale cărei baze s-au pus încă din 2016, dar care a devenit operațională în acest an și care se ocupă de marile proiecte de autostrăzi și drumuri.

Potrivit ministrului Transporturilor, Marin Griguță este inginer și are o experiență de peste trei decenii în managementul lucrărilor de infrastructură feroviară, rutieră și aeroportuară.

A lucrat pentru companii mari de profil din Germania și Qatar, iar acum revine în România, fiind unul dintrire primii specialiști care au spus acestei provocări, pe care am numit-o . Am cerut public profesioniștilor din domeniu să ni se alăture. Am primit sute de CV-uri, am derulat zeci de interviuri pentru a selecta experți, manageri de proiect, ingineri și proiectanți, care să se asigure că marile proiecte de infrastructură ale țării se desfășoară în bune condiții și la timp”, a anunțat Cătălin Drulă.

Conform lui Cătălin Drulă, prima misiune a noului director este să formeze în jurul său o echipă de oameni competenți, să structureze noua companie și să o dezvolte pentru a livra mai rapid și mai eficient decât până acum proiectele din Master Planul de Transport al României.

Atingem astfel un obiectiv inclus în programul de guvernare și bifăm una dintre reformele prevăzute în PNRR. Compania Națională de Investiții Rutiere va livra marile proiecte de infrastructură ale României – autostrăzi și drumuri expres. Va avea obiective clare și măsurabile și va lucra pentru accelerarea acestora”, a mai spus ministrul Tansporturilor.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.